HomeΔελτία ΤύπουΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Ο Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ -ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Ο Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ -ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Πρωταθλητής Ελλάδος Α.Ο. ΦΑΙΑΞ | Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Ο Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ -ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛ.ΟΜ. ΚΡΙΚΕΤ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Ο  Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ .

O Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Ανδρών Ανοιχτού χώρου κατακτώντας τον τίτλο,   αήττητος καθ όλη την διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών Ανοιχτού χώρου.   Ο Κ.Γ.Σ. δυστυχώς δεν κατάφερε να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των αθλητών στην προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού και έχασε τον αγώνα με σκορ 100 –ο. Στην ίδια κατηγορία εκκρεμεί η διεξαγωγή του μικρού τελικού μεταξύ των ομάδων Γ.Σ.Κ. ΒΥΡΩΝ – Γ.Ε.Θ,  ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Μαρίνας στις 14:30.

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

Η  διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος  για την περίοδο 2014  ολοκληρώθηκε την 21 Σεπτεμβρίου με την διεξαγωγή του τελικού μεταξύ των ομάδων του Κερκυραικού Γυμναστικού Συλλόγου και της Γυμναστικής Ένωσης Θιναλίου. Κυπελλούχος αναδείχτηκε ο Κ.Γ.Σ  με αρχηγό τον Μανούση Αναστάσιο  επικρατώντας στον αγώνα με σκορ 201-98.

ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Διεξήχθησαν σε ενθουσιώδες κλίμα και οι δυο φιλικοί αγώνες με την συμμετοχή της ξένης  ομάδα OUTWOOD CC από τους οποίους οι Κερκυραικές ομάδες αναδείχτηκαν νικήτριες. Το Σάββατο 20/9 η ξένη ομάδα αντιμετώπισε τον Γ.Σ.Κ ΒΥΡΩΝ με αρχηγό τον Αλέξανδρο Ανεμογιάννη (captain )  ενώ την Κυριακή  21/9  έπαιξε  με την ομάδα του  Α.Σ. ΑΤΛΑ με αρχηγό  τον Ανδρέα  Αυλωνίτη (captain).

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ Τ20

Εν αναμονή της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Ανδρών Τ20 με την ομάδα του Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ να αντιμετωπίζει τον Α.Σ. ΑΤΛΑ  στον μικρό τελικό την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στις 11:00 στο γήπεδο της Μαρίνας,  ενώ την ίδια ημέρα στις 14:30 Ο  Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος θα αγωνιστεί με τον Γ.ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΙΚΕΤ  ΒΥΡΩΝ για την ανάδειξη του Πρωταθλητή στην κατηγορία.

 

 

 

Share With: