HomeΔελτία ΤύπουΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΡΙΚΕΤ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΡΙΚΕΤ

Εκδήλωση Κοπή Πίτας | Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΡΙΚΕΤ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στην Ιόνιο Ακαδημία στις 11.00, η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, με παρούσα σύσσωμη την αθλητική οικογένεια.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωσήφ Νικήτας, εκ μέρους του Δ.Σ. απηύθυνε ευχές για δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά, συνεχάρη τους αθλητές και τις ομάδες για τις περσινές τους επιτυχίες, αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο και την πορεία της Ομοσπονδίας αλλά και στον αγωνιστικό σχεδιασμό της τρέχουσας χρονιάς.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν οι απονομές, της Εθνικής Ομάδας Γυναικών και των προπονητών, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2014, αλλά και των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα κλειστού και ανοιχτού χώρου.

Το Δ.Σ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και να ευχηθεί καλή και δημιουργική χρονιά με πρόοδο και ανάπτυξη στο άθλημα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστεί θερμά την Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Αναστασία Σαλή Παπασαλή, για την διάθεση της αίθουσας, τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό «Νέοι Ορίζοντες» Κοι.Σ.Π.Ε και την Αναψυκτική Κέρκυρας για την ευγενική προσφορά των προϊόντων τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ

 

Share With: