HomeΔελτία ΤύπουΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ & ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ & ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ & ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΔΙΕΞΑΓΩΓΉ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ

Με έντονη αγωνιστική δραστηριότητα θα κυλήσει το Σαββάτοκύριακο,   καιρού επιτρέποντος πάντα,  καθώς οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Μαρίνας και στην Πλατεία.

ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 13/9
Το Σάββατο 13/9  στις 11:00 θα διεξαχθεί στην Πλατεία ο αγώνας Παίδων μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΑΤΛΑΣ -Γ.Ε.Θ ενώ την ίδια μέρα στην Μαρίνα ο Α.Ο ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ θα συμμετέχει σε φιλικό αγώνα με την ξένη ομάδα QUOKKAS CC, η οποία επισκέπτεται το νησί πρώτη φορά.

ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 14/9

Με ένα συναρπαστικό Τελικό Κυπέλλου θα ξεκινήσει η αγωνιστική της Κυριακής 14/9 ο οποίος θα διεξαχθεί στις 11:00 στη Μαρίνα μεταξύ των ομάδων του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου και της Γυμναστικής Ένωσης Θιναλίου, ενώ την ίδια ημέρα στις 14.30 θα διεξαχθεί ο δεύτερος φιλικός αγώνας της QUOKKAS με τον Α.Σ. ΑΤΛΑΣ.

ΣΤΑ 92!!!!!! ΡΟΝΙΑ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΥΒΛΑΚΗΣ
Με ένα ακόμα εκπληκτικό ατομικό σκορ έκλεισε   αγώνας του Πρωταθλήματος Ανδρών μεταξύ του Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και του Γ.Σ.Κ ΒΥΡΩΝ με τον αθλητή Αλέξανδρο Σουβλάκη να σκοράρει  92 ρόνια. Μέλος της Εθνικής Ανδρών  και διακεκριμένος αθλητής έδωσε για άλλη μια φορά τον καλύτερο του εαυτό.  Ο Τελικός της κατηγορίας θα  διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Μαρίνας όπου ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ  /ΑΥΘΙΝΟΣ – ΡΕΒΗΣ  ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΏΝ /ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Ορίστηκαν  οι διαιτητές,  και παρατηρητές  των Τελικών του Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, με τους  τους Αυθίνο Γιάννη και Ρέβη Μιχάλη να είναι τα πρόσωπα που κλήθηκαν να διευθύνουν τους τελικούς .

Share With: