HomeΔελτία ΤύπουΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΟ- ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΙΚΕΤ 2014

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΟ- ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΙΚΕΤ 2014

Τουρνουά Κρίκετ | Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΟ- ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΙΚΕΤ 2014

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το πρώτο Έλληνο – Πακιστανικό Τουρνουά που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ. Oι αγώνες ξεκίνησαν την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου. Στο Τουρνουά συμμετέχουν η ομάδα του P.C.I, η οποία αποτελείται από Πακιστανούς παίχτες, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Η αποστολή έφτασε στην Κέρκυρα την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου και θα παραμείνει στο νησί μέχρι το τέλος του τουρνουά.

Στις αγωνιστικές εκδηλώσεις συμμετέχει η  Πακιστανική ομάδα Κρίκετ της Κέρκυρας CORFU PAKISTAN CRICKET TEAM καθώς και αντιπροσωπευτική Ελληνική ομάδα (ΜΙΚΤΗ ) που έχει επιλεγεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΛ.Ο.Κ. Στο τουρνουά παίρνει μέρος  και η ξένη ομάδα Casablanca cc με  την ευκαιρία επίσκεψης της στο νησί για διεξαγωγή προγραμματισμένων φιλικών αγώνων.

 Η ΕΛ.Ο.Κ είχε θέσει στον προγραμματισμό της, την διεξαγωγή ενός τουρνουά με την συμμετοχή Πακιστανικών ομάδων, με γνώμονα το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο αλλά και την απόκτηση εμπειριών για τους συμμετέχοντες. Στο τετραήμερο των εκδηλώσεων οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Μαρίνας στα Γουβιά. Με την ολοκλήρωση του τουρνουά  θα γίνουν οι απονομές από τον Πρόεδρο της ΕΛ.Ο.Κ κ. Ιωσήφ Νικήτα. Οι ομάδες θα παραστούν σε Gala Dinner, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου. Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:

 ΠΕΜΠΤΗ 16/10/2014

CASABLANCA -ΜΙΚΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ       144-145

Nικήτρια η Μικτή Ομάδα με 7 wickets.

CORFU PAKISTAN TEAM- PCI 177-179

Nικήτρια ομάδα το PCI

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/10

PCI-CASABLANCA CC

Νικήτρια ομάδα το PCI με 4 wickets

Tην Παρασκευή το μεσημέρι θα διεξαχθεί ο αγώνας της Μικτής Ελλάδος με το PCI, ενώ η τελευταία, το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την CASABLANCA. Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας του Τουρνουά στις 11.00 στην Μαρίνα στον οποίο η Μικτή μας ομάδα θα αντιμετωπίσει το PCI.

 Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΛ.Ο.Κ

 

Share With: