HomeΔελτία ΤύπουΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ LOST MARBLES

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ LOST MARBLES

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ LOST MARBLES

Mετά τους Lord’s Taverners, η Eλληνική Ομοσπονδία Κρίκετ ολοκλήρωσε το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαΐου, φιλικούς αγώνες,  με άλλη μια ιστορική ομάδα Κρίκετ,  αυτή των LOST MARBLES.

Η Ομάδα των LOST MARBLES με αρχηγό τον  Archie Orr Ewing επισκέφτηκαν την Κέρκυρα για να παίξουν Κρίκετ καθώς τους συνδέει με το νησί και το άθλημα ισχυροί  συναισθηματικοί  και ιστορικοί δεσμοί. Ο παππούς του Archie, ο Λόρδος Ian Orr Ewing (που φαίνεται στη συνημμένη φωτογραφία από τα τέλη της δεκαετίας του ’70) ήταν ένας μεγάλος υποστηρικτής του κρίκετ  και της Κέρκυρας και ο γιος του Sir Orr Ewing ερχόταν  συχνά στην Κέρκυρα για να παίξει εκείνη την εποχή. Η  τρίτη γενιά εξακολουθεί να υποστηρίζει και να επισκέπτεται το νησί κάνοντας θεσμό την διεξαγωγή αγώνων μαζί με τον Sir Orr Ewing που συμμετείχε στον αγώνα ως διαιτητής.

Η ομάδα των LOST MARBLES.  σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα με την συμμετοχή των  ανδρικών  ομάδων του Α.Σ. ΑΤΛΑΣ και της ΓΕΚ κατάφερε  να επικρατήσει στον αγώνα με τον ΑΤΛΑ κερδίζοντας με 7 wickets  ενώ λιγότερο ικανοί  υπήρξαν στον αγώνα των  30 over της Κυριακής με την ομάδα της ΓΕΚ, η οποία κέρδισε τον αγώνα  με 158 ρόνια.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν στον αγώνα της Κυριακής, η  παρουσία του κ. Σπύρου  Φλαμπουριάρη ιδρυτικού μέλους  της Edward Lear Λονδίνου και ιδιοκτήτη του ιστορικού Ξενοδοχείου «Cavalieri».

Share With: